sábado, 11 de abril de 2015

"Neuman i Fighter Pillow a La Capsa] HOY!!!

Neuman i Fighter Pillow a La Capsa]

El proper dissabte 11 d'abril de 2015 nit per emmarcar a La Capsa] amb Neuman, un dels grups de culte més importants del país i Fighter Pillow,  una de les bandes revelació de la temporada.

Neuman presentarà el seu nou àlbum IF amb un directe carregat de la seva força característica.

Fighter Pillow una banda amb arrels a la nostra ciutat, presentarà el seu primer treball homònim i autoeditat, ple de vigor i melodies contagioses.


El Prat de Llobregat, 5 de març de 2015. - El proper dissabte 11 d'abril nit amb triple cartell per emmarcar a La Capsa]. A Fighter Pillow, banda amb arrels a la nostra ciutat, se suma Neuman, un dels grans de la música independent. Tancarà la nit Lullaby Dj.

 
NEUMAN

Neuman s’ha convertit en els dos últims anys en un dels grups de culte més importants del país gràcies als discos com Plastic Heaven (2010), el lloat The Family Plot (2011) i sobretot l’EP By Fear/Hi Love (2013) amb el que assoleixen l’impuls definitiu i el reconeixement dins el circuit musical. El maig de 2014 el grup presenta el seu nou àlbum, IF, una obra mestra que regala sensibilitat, la sensibilitat genuïna de Neuman que és capaç de preservar la força sonora característica dels seus directes. If és, sense cap dubte, el treball més arriscat de Neuman, el més passional i el que més ràbia conté, uneix amb força i amb sentit els extrems musicals en què s’ha mogut Neuman.

En l'enregistrament de les cançons Neuman ha posat l'accent en la recuperació de sons perduts, i és que amb IF han fet servir una vintena de guitarres diferents, multitud de sintetitzadors, bateries dels anys 50´60´70´, i han usat la mateixa taula de mescles on es van enregistrar dos dels millors discos de Supertramp o pistes d'algun disc de Queen. Una idea que van treballar des del seu segon àlbum, The Family Plot, on van recuperar la manera de fer discos de fa trenta anys, fugint d'avenços tecnològics, i gravant pràcticament en directe. The Family Plot es va convertir en el millor disc de l'any per a moltes revistes i webs especialitzades. If es va enregistrar en cinta magnètica i va ser coproduït per Paco Loco qui, a més, ha participat com a músic. 
 

DiscografiaFacebook - Twitter - Instagram



FIGHTER PILLOW

Si una cosa defineix els Fighter Pillow és la intensitat de les seves cançons. El seu contundent directe fa que lletres i melodies caminin amb facilitat per sobre del mur sonor que uneix el millor indie d’inicis dels 90 de banda i banda de l’Atlàntic. Vénen a presentar-nos els 11 temes que donen forma al seu disc, onze cançons de pur pop electritzant i poderós, amb feedback, amb tints post-punk que confirmen a Fighter Pillow com una de les revelacions musicals de la temporada.

Bandcamp - Facebook - Twitter 



DJ LULLABY

Dj pratenc bressolat pel boom "indie" dels 90' i un cercador empedreït de novetats i descobriments musicals de les bandes més dispars... Les seves sessions estan carregades de remixes impossibles i bootlegs absurds,navegant del pop més assossegat al rock més electro.



Informació pràctica:

Dissabte, 11 d'abril de 2015, a les 23 h, entrada 10€

La Capsa]
Av. del Pare Andreu de Palma, 5-7
08820 El Prat de Llobregat
93 478 51 08
info@lacapsa.org
lacapsa.org

Com arribar-hi?
BUS: 65,165, 21, L10, L78, N16, N17


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario