viernes, 12 de diciembre de 2014

La Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya anuncia la seva 21ª edició (castellano a continuación)






 


LA MOSTRA DE CINEMA LLATINOAMERICÀ DE CATALUNYA ANUNCIA LA SEVA 21ª EDICIÓ


La Mostra celebrarà a Lleida la seva 21ª edició del 10 al 17 del proper mes d'abril.

Informem que la convocatòria de les 3 seccions oficials: Llargmetratges, Curtmetratges i Documentals, es mantindrà oberta fins el 15 de Gener.
També tindran lloc les habituals Sessions Especials, els Matinals infantils, el Festival iberoamericà de publicitat “El Sol”, i com és habitual hi haurà una exposicióactivitats paral·leles que anirem desvetllant.

Durant la inauguració del certamen, el divendres 10 d'abril,  es concediran els  Premis d’Honor de la Mostra, els Premis Jordi Dauder a la creativitat en el cinema català i el Premi Ángel Fernández Santos.

I avancem que el cartell de l’edició d’enguany serà una creació del pintor Perico Pastor.
Nascut a la Seu d' Urgell l’any 1953, va estudiar a Barcelona i es va traslladar a Nova York l'any 1976, on va residir dotze anys . Va publicar les seves il·lustracions a "Harper 's" , "The Village Voice" i a "The New York Times". L’any 1980 va exposar per primera vegada en el Cornelia Street Cafe de Nova York i al 1983 a la galeria Estampa de Madrid. Des de llavors compagina il·lustració i pintura, Nova York i Barcelona amb exposicions també a Madrid, Granada, Hong Kong, París, Tòquio, etc. Des del 1989 viu a Barcelona dedicat plenament a la pintura, la il·lustració en premsa ( "El País" , "Internacional Herald Tribune" o "La Vanguardia") i altres projectes.



CASTELLANO:
LA MOSTRA DE CINE LATINOAMERICANO DE CATALUÑA ANUNCIA SU 21ª EDICIÓN




La Mostra celebrará en Lleida su 21ª edición del 10 al 17 del próximo mes de abril.

Informamos que la convocatoria de las 3 secciones oficiales: Largometrajes, cortometrajes y documentales se mantendrá abierta hasta el 15 de Enero.
También tendrán lugar las habituales Sesiones Especiales, los Matinales infantiles, el Festival iberoamericano de publicidad "El Sol", y como es habitual habrá una exposiciónactividades paralelas que iremos desvelando.
 Durante la inauguración del certamen, el viernes 10 de abril, se concederán los Premios de Honor de la Mostra, los Premios Jordi Dauder a la creatividad en el cine catalán y el Premio Ángel Fernández Santos.

Y avanzamos que el cartel de esta nueva edición será una creación del pintor Perico Pastor.
Nacido en la Seu d’Urgell en 1953, estudió en Barcelona y se trasladó a Nueva York el año 1976, donde residió doce años. Publicó sus ilustraciones en “Harper’s”, “The Village Voice” y en “The New York Times. En 1980 expuso por primera vez en el Cornelia Street Cafe de Nueva York y en el 1983 en la galería Estampa de Madrid. Desde entonces compagina ilustración y pintura, Nueva York y Barcelona con exposiciones también en Madrid, Granada, Hong Kong, París, Tokio, etc. Desde el 1989 vive en Barcelona dedicado plenamente a la pintura, la ilustración en prensa (“El País”, “Internacional Herald Tribune” o “La Vanguardia”) y otros proyectos.

     cid:image002.jpg@01CF5E54.E5D59F80   Logo Ajuntament de Lleida Vermell





No hay comentarios:

Publicar un comentario