miércoles, 27 de agosto de 2014

Sabadell VegFest - Xarim Aresté, nueva incorporación!

07/09/2014 - Primer Sabadell VegFest



Xarim Aresté, nova incorporació!

Un altre artista que no necessita presentació és el flixanco Xarim Aresté. Líder dels Very Pomelo (i entre d’altres coses culpable del renovat so del Gerard Quintana), amb els seus discos en solitari està creant una sonoritat força personal i molt interessant. Aquesta temporada està girant amb La Massa Coral de St. Marrà que, per cert, també són la base rítmica del Gerard Quintana: Sergi Carós (Ed Tulipa): baix, Ermengol Mayol (J4F): bateria.

Aquesta actuació sustituirà al grup Monterey que per motius d'agenda no pot asistir al festival...

Què és el SVF?

El Sabadell VegFest és un festival nou i innovador al nostre país, familiar, gratuït i obert a tothom, amb el vegetarianisme i l’ecologia com a fil conductor. Una jornada festiva a l’entorn de La Capella , dintre del Parc Can Gambús de Sabadell, un lloc immillorable amb espai verd i parc infantil.

Quan es farà?
 
El SVF es celebrarà el diumenge 7 de setembre durant tot el dia (d’11 a 21h) dintre de la Festa Major de Sabadell 2014.
Què trobarem?

Al SVF trobareu un munt d’activitats per totes les edats i gustos: concerts, documentals, tallers, xerrades, show cooking, fira d’artesania, de productes ecològics, cerveses artesanes, cooperatives de consum, estands de menjar vegetarià, street food, fira discogràfica, etc… i tot amb el vegetarianisme i l’ecologia com a nexe d’unió.

Artistes:

(per nens, Sant Quirze)
Steven Munar  (folk rock, Mallorca)
Carlos Gambarte  
(folk grunge, Badía del Vallès)
El Sobrino del Diablo  
(cantautor satíric, BCN)
nachonando&miguel  
(pop rock, Tarragona)
 
+ Xarim Aresté
 
Contacte premsa:
 
Nando Caballero
615 306 297
sabadellvegfest@gmail.com

Més informació a:
 
Xarim Aresté, nueva incorporación!

Otro artista que no necesita presentación es el flixanco Xarim Aresté. Líder de los Very Pomelo (y entre otras cosas culpable del renovado sonido de Gerard Quintana), con sus discos en solitario está creando una sonoridad bastante personal y muy interesante. Esta temporada está girando con La Masa Coral de St. Marrà que, por cierto, también son la base rítmica de Gerard Quintana: Sergi Carós (Ed Tulipa): bajo, Ermengol Mayol (J4F): batería. 

Esta actuación sustituirá al grupo Monterey que por motivos de agenda no puede asistir al festival...

¿Qué es el SVF?

El Sabadell VegFest es un festival nuevo e innovador en nuestro país, familiar, gratuito y abierto a todos, con el vegetarianismo y la ecología como hilo conductor. Una jornada festiva en el entorno de La Capella, dentro del Parque Can Gambús de Sabadell, un lugar inmejorable con espacio verde y parque infantil.

¿Cuándo se hará?

El SVF se celebrará el domingo 7 de septiembre durante todo el día (de 11 a 21h) dentro de la Fiesta Mayor de Sabadell 2014.

La Capella (Parc Can Gambús) Sabadell
 
¿Qué encontraremos?

En el SVF encontrarás un montón de actividades para todas las edades y gustos:conciertos, documentales, talleres, charlas,show cooking, feria de artesanía, deproductos ecológicos, cervezas, cooperativasde consumo, stands de comida vegetariana,street food, feria discográfica, etc ... y todocon el vegetarianismo y la ecología como nexode unión.

Artistas:
(per nens, Sant Quirze)
Steven Munar  
(folk rock, Mallorca)
Carlos Gambarte  
(folk grunge, Badía del Vallès)
El Sobrino del Diablo  
(cantautor satíric, BCN)
(pop rock, Tarragona)
 
+ Xarim Aresté

Contacto prensa:
 
Nando Caballero
615 306 297
sabadellvegfest@gmail.com

Más información en:
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario